Kerja yang amat mudah. Tanpa had menjana duit RM50, RM100, RM250 dan lebih besar nilainya setiap hari terus ke akaun bank anda! Diulangi, duit terus ke akaun bank anda! Terdapat 2 bonus iaitu bonus sponsor dan bonus upgrade.
TIADA PENGALAMAN DIPERLUKAN
SESIAPA PUN BOLEH BUAT

group support mybcworld
JUMLAH KEAHLIAN VIP MYBCWORLD TERKINI
104024
(Hampir seribu ahli baru setiap hari)
Fast Action, Fast Result!

YANG PENTING, ADA GROUP SUPPORT (WHATSAPP). SUPPORT DIBERIKAN DAN BAHAN PROMOSI DISEDIAKAN UNTUK ANDA.
group support mybcworld

SEBAB-SEBAB PERLU JOIN MYBCWORLD.
Modal hanya RM50. Anda bakal gandakan RM50 anda

Income terus masuk AKAUN BANK anda 100%. Tiada E-wallet

Tugas anda hanya PROMOSI WEB DAN PLAN, secara online atau offline

Anda hanya AKTIFKAN link ahli baru dan upgrade ahli rangkaian anda

Kerja MUDAH. Sesiapa boleh lakukan dan pendapatan sangat lumayan

Ada 2 bonus iaitu BONUS SPONSOR dan BONUS UPGRADE

Bonus tertinggi STAGE 7 iaitu anda dibayar RM5000 setiap ahli

Upgrade hanya guna untung yang ada. Tak perlu MODAL TAMBAHAN

Ada website promosi bernilai ribuan ringgit, anda diberi PERCUMA

Ada GROUP SUPPORT (WhatsApp) aktif 24 jam untuk bimbingan ahli

Anda tidak keseorangan. Anda bakal dapat rakan baru yang POSITIF

Program ini berkonsep MEMBER HELP MEMBER

Peluang pendapatan TETAP dan BEBAS KEWANGAN

TESTIMONI AHLI MYBCWORLD
mybcworld bukti testimoni
mybcworld bukti testimoni


3 SYARAT MUDAH


1) Ada modal RM50 untuk setup system dan link untuk anda.


2) Anda ada 3 kawan. Cari di Facebook sahaja. Bantuan promosi diberikan.


3) Kawan anda ada syarat pertama dan kedua di atas.


APA ITU MYBCWORLD

MyBCworld.com adalah sebuah komuniti yang diilhamkan diatas asas persaudaraan untuk memberi ruang pada sesiapa sahaja yang mahukan persekitaran yang positif, berwawasan dan berimpian. Program Brotherhood Community yang bermula pada 20 Jun 2015 bertujuan untuk saling bantu membantu sesama peserta bagi mengukuhkan kewangan masing-masing di kala kos sara hidup yang semakin meningkat hari demi hari.

Satu program seperti ini berasal dari Negara China dikenali sebagai Global Chinese Community (GCC). Oleh sebab itu kehidupan orang Cina lebih senang serta berduit kerana mereka suka saling membantu sesama mereka. Tidak pelik apabila ekonomi mereka kukuh tanpa membuat sebarang pinjaman. Mereka mempunyai Pertubuhan dan Persatuan yang menfokuskan membantu ahli-ahli membina ekonomi dalam perniagaan melalui kaedah-kaedah sebegini.

MyBCworld.com juga menyiapkan sebuah program yang MUDAH dan MURAH dengan 'menjenamakan' semula program ini bersesuaian dengan situasi masyarakat di Malaysia dan diberi nama My BC World (Brotherhood Community). Semua peserta yg telah menyertai atau akan menyertai program ini masing-masing haruslah betul-betul ikhlas saling bantu membantu antara peserta. Hari ini kita niat ikhlas bantu orang lain, insyaAllah kemudian hari, lagi ramai orang akan bantu kita. Philosophy "Moto" Brotherhood Community ialah saling BANTU MEMBANTU sesama peserta. Anda perlu bantu orang lain dahulu, selepas itu barulah orang lain akan bantu anda.

Pihak MyBCworld.com juga akan menganjurkan seminar, latihan dan konsert motivasi diseluruh negara sebagai ruang mendidik dan menghargai peserta yang komited.

WELCOME TO BROTHERHOOD COMMUNITY!


DAFTAR MYBCWORLD DI SINI / WHATSAPP : 016-2365164


BUKTI INCOME MYBCWORLD
MyBCworld tipu! Hari-hari terpaksa terima duit masuk ke AKAUN BANK SENDIRI! Tanpe E-Wallet, tanpa melalui bank syarikat.
bukti mybcworld
bukti mybcworld


KONSEP PROGRAM MYBCWORLD
MYBCWORLD
MYBCWORLD
MYBCWORLD
MYBCWORLD
MYBCWORLD
MYBCWORLD
MYBCWORLD


Bagaimana nak bermula?

MODAL

Modal yg diperlukan adalah RM50 sahaja seumur hidup. Pakej RM50 ini juga termasuk E-book Perniagaan dan anda layak mendapat tiket ke Seminar "Aku Kaya" yang akan diadakan di Kuala Lumpur pada hujung tahun. Tapi, buat masa ini, E-Book tidak masuk lagi. Selepas Pelancaran, baru masuk. Memang sangat berbaloi bayar RM50.

CARA KERJA

Apa yang anda perlu buat untuk mendapatkan income? Sangat mudah, hanya perlu mengajak 3 orang rakan untuk menyertai program ni. 3 orang rakan tersebut pun setiap seorang ajak 3 orang rakan. Rakan kepada rakan itu pun setiap seorang ajak 3 orang rakan dan seterusnya. Setiap ahli hanya ajak 3 orang rakan sahaja. Jika lebih, lagi bagus. Rakan tak minat buat duit? Kita cari di facebook sahaja. Anda ada 2000 friends, ambil 3 sahaja. Susah juga? rakyat malaysia ada 30 juta orang. Fikir-fikirkan sendiri.
*Bahan promosi disediakan jika anda daftar dalam rangkaian kami.

Berikut susunan rakan di dalam rangkaian anda:

Level 0 > ANDA
Level 1 > 3 Orang (Anda yang ajak)
Level 2 > 9 Orang (Level 1 yang ajak)
Level 3 > 27 Orang (Level 2 yang ajak)
Level 4 > 81 Orang (Level 3 yang ajak)
Level 5 > 243 Orang (Level 4 yang ajak)
Level 6 > 729 Orang (Level 5 yang ajak)
Level 7 > 2187 Orang (Level 6 yang ajak)


INCOME DALAM MYBCWORLD

Income terbahagi kepada 2 iaitu:
1. Bonus Sponsor (Stage 1)
2. Bonus Upgrade (Stage 2 hingga 7)

BONUS SPONSOR

Setiap kali anda mengajak rakan untuk join Program ni, anda layak menerima RM50. Terus masuk ke dalam akaun bank anda tanpa orang tengah. Ajak 3 orang, anda dapat income RM150. Ajak 5 orang, RM250 anda dapat. Sistem telah tetapkan 3 downline di level 1 dalam keadaan horizontal. Jika anda taja rakan ke 4, autoplacement (spillover) berlaku menjadi level 2 anda tetapi Bonus Sponsor dapat pada anda.

1. Minta rakan daftar diri di link promosi MyBCworld anda.
2. Buat pembayaran RM50 kepada penama bank yang tertera (LOGIN > MEMBERS MANAGEMENT > ACTIVATION).
3. Minta rakan isi borang pembayaran untuk pengaktifan.
4. Anda approve pengaktifan tersebut.

BONUS UPGRADE

PERHATIAN
✔ Setiap kali downline anda Upgrade Stage, anda layak menerima Bonus Upgrade.
✔ Downline level 2 hingga level 7 sahaja, tidak termasuk level 1 iaitu 3 orang yang anda ajak.
✔ Untuk layak mendapat Bonus Upgrade, anda mestilah upgrade dahulu sebelum downline anda upgrade. Tidak perlu guna modal tambahan, kita hanya upgrade hasil income dari stage sebelum ini.
✔ Bonus Upgrade ini juga akan terus masuk ke dalam akaun bank anda. Mereka akan buat bayaran, submit borang pembayaran. Anda tinggal approve sahaja.

Level 2 > 9 orang
Level 3 > 27 orang
Level 4 > 81 orang
Level 5 > 243 orang
Level 6 > 729 orang
Level 7 > 2187 orang


1. Jika 9 orang Downline di level 2 Upgrade ke Stage-2, anda dapat RM900 (RM100x9). Pastikan anda sudah berada di Stage-2.

2. Jika 27 orang Downline di level 3 Upgrade ke Stage-3, anda dapat RM6,750 (RM250x27). Pastikan anda sudah berada di Stage-3.

3. Jika 81 orang Downline di level 4 Upgrade ke Stage-4, anda dapat RM32,400 (RM400x81). Pastikan anda sudah berada di Stage-4.

4. Jika 243 orang Downline di level 5 Upgrade ke Stage-5, anda dapat RM170,100 (RM700x243). Pastikan anda sudah berada di Stage-5.

5. Jika 729 orang Downline di level 6 Upgrade ke Stage-6, anda dapat RM729,000 (RM1,000x729). Pastikan anda sudah berada di Stage-6.

6. Jika 2187 orang Downline di level 7 Upgrade ke Stage-7, anda dapat RM10,935,000 (RM5,000x2187). Pastikan anda sudah berada di Stage-7.


Jom sertai program komuniti terhebat, MyBCworld yang telah dibuka pendaftaran sejak 20 Jun 2015! GROUP SUPPPORT dan BAHAN PROMOSI disediakan serta melakukan program ini secara TEAMWORK!

WHATSAPP SEGERA : 016-2365164

Reviewed by Blog Replika MyBCworld on Rating: 4.5